Handbalshop
Sabine Heusdens vertrekt bij SGH Rosengarten-Buchholz

Sabine Heusdens vertrekt bij SGH Rosengarten-Buchholz

31 januari 2017, 19:37 uur

De 29-jarige Sabine Heusdens verlaat aan het einde van het seizoen de Tweede Bundesliga ploeg SGH Rosengarten-Buchholz BW. De Nederlandse kwam in de zomer van 2013 over van Bad Wildungen en vertrekt na een periode van vier jaar.

In de zomer van 2006 verliet de Rotterdamse op 18-jarige leeftijd het Haagse Hellas en ging spelen voor E&O. In 2008 verruilde ze de club uit Emmen voor haar eerste buitenlandse avontuur bij het Deense Odense waar op dat moment ook Jasmina Jankovic ging spelen. Een jaar later vertrok ze weer uit Denemarken en kwam ze bij Bad Wildungen terecht waar ze tot 2013 heeft gespeeld en vanwaar ze overstapte naar Rosengarten-Buchholz.

Waar Heusdens gaat spelen is nog een geheim en heeft ze dan ook niet bekend gemaakt. "Dat blijft nog een mysterie." .Ze zei alleen: "Het is een Harts zaak om nog een keer een nieuwe en sportieve uitdaging aan te gaan. Het is geen beslissing tegen “Die Luchse” vertel ze,  “maar wel een stap die zwaar valt”.

Sportieve perspectieven en financiële zekerheid waren goed in het aanbod van Handball-Luchse. Toch heeft de voor een paar een dagen geleden 29 jaar geworden Rotterdamse Marketing specialiste anders besloten, ondanks dat ze zich eigenlijk uitstekend op haar gemak voelt bij Rosengarten- Buchholz.

Laatste update: 31 januari 2017, 21:32 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct