HandbalDirect KerstHandbalshop
Sarah van Gulik naar HSG Bensheim/Auerbach

Sarah van Gulik naar HSG Bensheim/Auerbach

28 mei 2016, 00:00 uur

Sarah van Gulik speelt in het nieuwe seizoen voor het  in de Tweede Duitse Bundesliga uitkomende HSG Bensheim/Auerbach waar ze ploeggenoot wordt van Sanne Hoekstra. De 26-jarige uit Zoetermeer afkomstige spelverdeelsters was de afgelopen drie en half jaar in dienst van HSG Bad Wildungen in de eerste Bundesliga. Bij haar nieuwe club tekende Van Gulik een en contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

Van Gulik neemt veel ervaring mee naar de Twee Bundesliga club. In januari 2012 verhuisde ze halverwege het seizoen van het Haagse Hellas naar het Duitse SV Celle. Waarna ze aan het eind van het seizoen naar het Deense Aalborg DH vertrok. In Denemarken vertrok ze vroegtijdig en kwam zo in februari 2013 bij Bad Wildungen terecht waar ze tot het einde van dit seizoen heeft gespeeld.  Van Gulik, die meerdere aanbiedingen had vertelt; "Ik had zeer goede gesprekken met de nieuwe coach en de verantwoordelijke personen, ik voelde me dan ook meteen thuis en kijk er naar uit om de komende periode voor de “Flames” te kunnen gaan spelen ."

Voor Sarah van Gulik betekent deze verandering weer een nieuwe uitdaging: "Ik dank iedereen bij HSG Bad Wildungen voor drieënhalve mooie en goede jaren, maar nu wil ik graag een de volgende stap te zetten. De beslissing was echter niet makkelijk vanwege mijn persoonlijke omgeving, maar het hele pakket de omgeving, het sportieve karakter met Heike Ahlgrimm als trainer en de studiemogelijkheden hebben me overtuigd om voor HSG Bensheim/Auerbach te gaan spelen.

Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct