Nieuws

SC Twist stelt trainersduo aan voor de damesselectie

Het bestuur van SC twist uit Vlaardingen, dat me de damesselectie uitkomt in de Hoofdklasse D,  heeft na het vertrek van Bouke Troost naar de dames van Oliveo Nico Kortleven en Rob van Beek aangesteld als het trainersduo voor de damesselectie.

Nico Kortleven heeft de fusie van WIK en Hollandiaan al trainerservaring opgedaan bij zowel de dames en heren selecties van HWC. Na een aantal jaren in andere functies zich voor het handbal te hebben ingezet keer hij daarmee weer terug langs de zijlijn als trainer/coach. “Het blijft toch altijd Kriebelen want het blijft ook een veel te leuk spelletje. We gaan er dan ook weer helemaal voor” aldus Kortleven, die daarbij ondersteuning krijgt van Rob van Beek. Hij heeft zich na zijn actieve spelersperiode vooral bestuurlijk ingezet voor de club en was ten tijde van de fusie tussen WIK en Hollandiaan voorzitter, maar ook tijdens fusie die leidde tot het ontstaan van Twist was de voorzittershamer zijn deel. Daarnaast was hij ook jarenlang actief als scheidrechter.

Bauke Troost heeft een goede basis gelegd. Het uitgangspunt voor de beide heren is minimaal handhaving in de hoofdklasse maar men denkt dat meespelen met de subtop zeker tot de mogelijkheden behoort.  

Deel dit bericht