Nieuws

Sporting Pelt tegen Bevo al na 23 seconden ‘fini’

Door Sporting Pelt / Sven Spooren - Gisteren is de wedstrijd tussen Sporting Pelt en Bevo na 23 seconden en bij 0-0 stil gelegd omdat plots 1/3 van de verlichting uitgevallen was.

Na 23 minuten was 90% van de verlichting hersteld en dat was zeker en vast voldoende om normaal in te spelen maar de wedstrijdleiding - scheidsrechters Cappa en Schreder - blies de wedstrijd definitief af na overleg met Bevo (die hieraan ook geen schuld heeft uiteraard).

Sporting wilde graag spelen en volgens de homologatie-voorwaarden van de BHB reglementen voldeed de verlichting nog steeds om te kunnen spelen maar de beslissing was definitief en de toeschouwers zagen zo hun laatste kans om dit jaar hun favoriete team live te kunnen aanmoedigen in het water vallen.

Na de wedstrijd, en in het bijzijn van de waarnemer Hendrix, zei de begeleiding van Bevo dat ze de wedstrijd zeker en vast willen herspelen. Ook voor Sporting Pelt is dit een aanvaardbaar compromis, maar het is de board van de BENE-League die hierover zal beslissen. Wordt snel vervolgd! 

Ondertussen nog een dikke merci aan de vrijwilligers die desondanks de zaal klaarzetten!

Volgende week reizen we naar koploper LIONS. Dat duel kan alleen via livestream worden gevolgd, omdat er in Nederland geen toeschouwers bij sportwedstrijden mogen zijn.

cover In sporthal Dommelhof ging na 23 seconden het licht uit

foto archief HSP / club

 

Deel dit bericht