Nieuws

Sporting NeLo klaar voor nieuwe edite BENE-League

Sporting NeLo klaar voor nieuwe edite BENE-League

Meteen op bezoek bij Nederlands kampioen Aalsmeer

Door NeLo - Afgelopen weekend werden de laatste oefenwedstrijden winnend afgesloten, maar nu begint pas het échte werk! En de beginfase belooft zeer zwaar te worden. Uit naar Aalsmeer, thuis tegen Hasselt, uit Bocholt, thuis Hurry-up en uit Lions!

  Sporting NeLo

Maar eerst Aalsmeer, de kampioen van Nederland! Vorig jaar werden we op een hoopje gespeeld in Aalsmeer en dat willen we nu vermijden. NeLo kan nog geen beroep doen op Daan Versleeuwen en Mats Pastoor. Maar de nieuwelingen Robin Schoenaker (opbouwer), Adam Barnyak (pivot) en Andreas Kittel (rechterhoek) hebben zich al goed geïntegreerd. Voor het eerst kunnen we zeggen dat onze nieuwe trainer, Martin Vlijm, een ruime kern ter zijn beschikking heeft als iedereen paraat is!

Aalsmeer slaagde erin zijn succesvolle ploeg samen te houden en haalde van zijn kant één van de beste spelers uit de Nederlandse competitie: de Litouwse spelverdeler Vaidas Trainavicius. Die komt over van Hurry-up, de ex-ploeg van onze nieuwe trainer. Andere sterkhouders zijn doelman Birjovanu, schutters Van Dam, Jansen en Bottinga, krachtpatser op cirkel Bengahnem en de sneltreinen op hoek Boomhouwer en Dekker. Zij staan onder leiding van een handbalmeester: Bert Bouwer.

Kortom: het wordt smullen in de BENE-League. Iedereen kan van iedereen winnen en dus is vechtlust en inzet heel erg belangrijk! Tot de laatste seconde want dikwijls worden de wedstrijden in die laatste minuten beslist.

Deel dit bericht