Nieuws

Sportshop.com nieuwe sponsor Handbal SuperCup

Van de Redactie - Sportshop.com is de nieuwe naamgevende sponsor van de Handbal SuperCup, waardoor de wedstrijden tussen de kampioen en de bekerwinnaar bij de heren en de dames de komende drie jaar de Sportshop.com SuperCup heet. De Sportshop.com SuperCup wordt in 2019 op 24 en 25 augustus gespeeld in The Dome in Houten.

                                                         

                                                       

De organisator van de Handbal SuperCup, Dick Jacobs van Tophandbal Houten, is zeer content met zijn nieuwe titelsponsor. “Wij zijn ontzettend blij dat Sportshop.com onze nieuwe titelsponsor is. Wij hebben daarmee een partij aan ons weten te binden die oprecht betrokken is bij het Nederlandse handbal. Wij helpen ze daarom graag om nog bekender te worden onder de handballers in Nederland.” Sportshop.com is met haar webwinkel Handbalshop.nl de grootste (online) speler op het gebied van handbalartikelen.

Start van het seizoen

Ook Robert Jan Peters, CEO van Sportshop.com, reageert enthousiast. “De Handbal SuperCup is de start van het seizoen en tijdens dit weekend zijn er direct wedstrijden van het hoogste niveau in Nederland te zien. We zijn er trots op dat we na de sponsoring van het Nederlands Dames Handbalteam en clubs als OTTO Work Force/VOC en Handbal Houten nu ook de Sportshop.com SuperCup kunnen ondersteunen.”

Over de Sportshop.com SuperCup

De Sportshop.com SuperCup wordt zowel bij de dames als bij de heren jaarlijks gespeeld tussen de Nederlandse bekerwinnaar en de Nederlandse landskampioen. Dit jaar nemen Quintus en OTTO Work Force/VOC het tegen elkaar op bij de dames en bij de heren gaat de wedstrijd tussen Green Park/Aalsmeer en KRAS/Volendam. De wedstrijden worden gespeeld op 24 en 25 augustus 2019 in The Dome in Houten.

Verkoop online tickets

De ticket kunnen via de site www.handbalsupercup.nl online besteld worden. Door te klikken op de blauwe button op deze site (rechts boven) "Buy Ticket Now", kom je direct op de juiste pagina om de tickets te bestellen.

Speciale actie

Sportshop.com zal ter gelegenheid van deze sponsoring na aankoop van een online ticket ook de handballiefhebber belonen door een éénmalige korting te geven van 10% korting op de aankoop.

Deel dit bericht