Nieuws

Sverre Jansen van LIONS naar Handbal Tongeren

Sverre Jansen van LIONS naar Handbal Tongeren

Door Tongeren - De Nederlander Sverre Jansen maakt de overstap van OCI LIONS naar Handbal Tongeren, waar hij de volgende drie seizoenen de kleuren van de Eburonen zal verdedigen. 

De 20-jarige Jansen is international van Jong Oranje en studeert momenteel Sports & Coaching aan de Johan Cruyff Academy.  Zijn jeugdopleiding kreeg Jansen bij Tachos. Twee jaar geleden stapte hij over naar de Limburgse club. De 1m95 lange linkeropbouwer revalideert momenteel van een knieblessure, en hoopt vlug te kunnen aansluiten bij de groep..

“Ik ben blij dat ik de volgende drie seizoenen voor Handbal Tongeren heb gekozen. Deze traditieclub wil opnieuw naar de top en ik wil daar zeker mijn steentje toe bijdragen. Tongeren biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen als handballer en dit op BENE-League niveau. Ik heb dus niet lang moeten nadenken over deze nieuwe uitdaging”, aldus Jansen.

“Met deze transfer is onze ploeg voor volgend seizoen compleet.  Ik ben benieuwd hoe de jonge Sverre Jansen zich de komende jaren verder zal ontwikkelen. Het potentieel is alvast aanwezig,” aldus Tongeren-voorzitter Luck Tack. 

Deel dit bericht