HandbalDirect KerstHandbalshop
Tess van Buren nieuwe aanwinst voor Dalfsen

Tess van Buren nieuwe aanwinst voor Dalfsen

12 mei 2014, 00:00 uur

DALFSEN - Sercodak Dalfsen heeft voor komend seizoen jeugdinternational Tess van Buren vastgelegd. De speelster (18) uit Ridderkerk komt van Quintus en maakt deel uit van Oranje U20 waarmee ze komende zomer het WK in Kroatië gaat spelen. Van Buren begon haar handbalcarrière op haar vijfde bij Saturnus in Ridderkerk maar verhuisde op haar veertiende naar Quintus nadat ze was geselecteerd voor de NHV-talentsgroep

„Van Buren in een speelster die op meerdere posities inzetbaar is. Zowel in de aanval als in de dekking. Daarnaast is ze zeer snel en wil ze heel graag een uitbreid trainingsprogramma draaien. Ze past dus prima binnen ons concept en onze spelopvatting. ", aldus manager Rene Cloo.

Het is de zesde versterking voor Dalfsen dat eerder overeenstemming bereikte met de A-internationals Debbie Bont en Kelly Dulfer en veder Janneke Vandewall, Angela Steenbakker en Fenne Rijks naar Dalfsen wit te halen.

Het team van trainer/coach Peter Portengen gaat volgende week aan de beslissende fase van de competitie beginnen. Zaterdag 25 mei speelt Dalfsen in Raalte de 1e finale om het Landskampioenschap en op Hemelvaartsdag donderdag 29 mei staat de Bekerfinale in Almere tegen Hellas op het programma.

Transferoverzicht 2014-2015

Laatste update: 12 mei 2014, 19:45 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct