Nieuws

Tessa Hilbrands van Venlo naar Kwiek Raalte

Door Karin Gerritsen / Kwiek - De oud-jeugdinternational en 22-jarige zus van Jessica Hilbrands, speelster van de huidige selectie van PCA/Kwiek, komt per direct over van HandbaL Venlo. Door de huidige situatie is de transfer in een stroomversnelling gekomen en in goed overleg tussen beide trainers, clubs en Tessa geëffectueerd.

Tessa is afkomstig uit Oosterhesselen en heeft via HVZ/Vivendi de stap naar E&O gemaakt. Daar heeft ze al kennis gemaakt maakte met haar toekomstige trainer Lars Hoogeveen. Na wat jaren in Emmen te hebben gespeeld kwam de transfer naar Dalfsen waar ze onderdeel was van het Topsportprogramma. De laatste 2 seizoenen heeft ze succesvol bij Handbal Venlo gespeeld.

             

Tessa Hilbrands verruilt het blauw van Venlo voor het rood van Kwiek, foto Albert Gerritsen

Trainer Hoogeveen is blij met de nieuwe aanwinst: ‘’De linkshandige handbalsters liggen niet voor het oprapen op Eredivisie niveau. Na het vertrek van Kim Boerdam zijn we direct aan het zoeken gegaan. Tessa is een veelzijdige linkshandige speelster die de laatste jaren op de rechterhoek heeft gespeeld, maar ook in de opbouw uit de voeten moet kunnen. Zodoende dus een welkome versterking voor onze ploeg’’, aldus de trainer van PCA Kwiek.

Ook Tessa is erg blij met haar overstap naar PCA Kwiek: ‘’Ik kijk er na uit om samen met mijn zusje te gaan spelen in het shirt van PCA Kwiek! Doordat de competitie werd beëindigd is de overstap in een stroomversnelling gekomen en leek het ons de beste keus nu gelijk over te stappen, zodat ik vast kennis kan maken met de meiden. Zodra we weer mogen trainen kan ik alvast wennen aan het spel wat bij PCA Kwiek wordt gespeeld. Ik kan in ieder geval niet wachten om te mogen beginnen en samen met elkaar hard te werken en plezier te hebben!’’

cover Tessa Hilbrands, als speelster van Dalfsen

foto Dalfsen

Deel dit bericht