Handbalshop
Tim Remer en Manuel Kremer trainersduo bij Hurry Up

Tim Remer en Manuel Kremer trainersduo bij Hurry Up

13 mei 2018, 17:44 uur

Tim Remer wordt komend seizoen samen met Manuël Kremer eindverantwoordelijk voor het eerste herenteam van JMS Hurry-Up.

Remer is momenteel aan het revalideren van een kruisband operatie waar hij naar verwachting medio oktober hersteld van zal zijn. De 32-jarige tophandballer is tevens druk bezig om de HT4 trainerscursus af te ronden. Het duo Remer & Kremer zal gezamenlijk het technische beleid gaan realiseren en de nieuwe plannen verder vorm gaan geven.  Er zal met een grotere selectie meer getraind worden en de jeugd krijgt meer de mogelijkheid om door te stromen.

Tim Remer maakte begin april zijn overstap naar de Zwartemeerse BENE-League deelnemer wereldkundig. Hij komt over van de Duitse 1e Bundesliga club TuS N-Lübbecke. Remer kan, wanneer hij hersteld is van zijn blessure, uit de voeten op de linkerhoek en de opbouwposities. Manuël Kremer is sinds 2015 actief bij de ploeg uit Zwartemeer. In eerste instantie was hij actief doelman, daarna als assistent en keepertrainer. Sinds dit seizoen draagt Kremer mede zorg voor het technische beleid van de club.

De selectie van Hurry-Up begint onder leiding van de nieuwe trainers op 16 juli aan de voorbereiding. De BENE-League begint op zaterdag 15 september. 

Laatste update: 13 mei 2018, 17:46 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct