Nieuws

Trainer Mohsen Daghrir kiest voor West Brabant Combinatie

De afgelopen vier jaar was Mohsen Daghrir trainer coach van de dames van United Breda. De club en de trainer besloten samen om die samenwerking niet meer voort te zetten nu de dames selectie na de degradatie naar de tweede divisie opnieuw opgebouwd moet gaan worden.

In de afgelopen periode kreeg Daghrir verschillende aanbiedingen van eredivisie ploegen waaronder ook weer een van HARO-Rotterdam. De club die hij in het verleden al eens een keer naar de eredivisie heeft gebracht. “Na lang wikken en wegen heb ik toch moeten besluiten om niet op het Rotterdamse aanbod in te kunnen gaan. Zes keer trainingen geven in de week in combinatie met de reisafstand is heel lastig te combineren met mijn privé omstandigheden en mijn werk” aldus de uit Tunesië afkomstige trainer coach.

“Ik heb er voor gekozen om dichter bij huis te blijven in Breda en het mannen team van WBC (West Brabant Combinatie) te gaan trainen. Dat is een samenwerking tussen Internos, United Breda en Orion. Zij zijn afgelopen seizoen gepromoveerd naar de hoofdklasse. Het is een ambitieus team dat bestaat uit oudere spelers die ervaring hebben in de eredivisie en jonge talenten. Ik vind het een hele nieuwe uitdaging om met deze groep aan de slag te gaan en er voor te zorgen dat we daarmee hogerop kunnen komen want momenteel is er niet veel herenhandbal hier in de regio"

Deel dit bericht