Nieuws

Trainer Rob Mooi nog een jaar verder bij Schipluiden

Trainer coach Rob Mooi heeft nog wel even getwijfeld maar omdat deze groep graag door wil gaan en ook zeer gemotiveerd is om er wat van te maken heeft de coach van Schipluiden, dat uitkomt in de hoofdklasse D, toegezegd er nog een jaar aan vast te plakken.

“Ik denk ook dat we het na het stoppen van Jolanda Boks halverwege het seizoen, die terug gegaan is naar Hellas, het nu goed op pakken. Dat was toen even een domper want eigenlijk hebben we de voorbereiding en de eerste wedstrijden van het seizoen met een zeer ervaren speler als steunpunt in het veld gespeeld, en opeens moest de zeer jonge ploeg met zes A-speelsters het zelf gaan doen. Maar dat begint nu steeds beter te lopen en de ploeg heeft zich ook weten te handhaven op dit niveau”.

Mooi: “Ik verwacht volgend jaar gewoon een stabiele ploeg in de hoofdklasse te zijn en in het linker rijtje te gaan komen. We moeten nog wel op jacht naar een of twee spelers om de selectie op peil te houden want er gaat er één stoppen en de huidige selectie kan ook best wat aanvulling gebruiken wat we zitten ook niet helemaal vol”.  

Deel dit bericht