Nieuws

Trainersduo dames selectie E&O komend seizoen in andere rol

Het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi van de dames eredivisionist Misker E&O zal volgend seizoen niet meer in dezelfde rol acteren. Het komende seizoen gaat onder andere de trainingsintensiteit (zowel bij de zaal- als de krachttrainingen) bij de damesselectie omhoog. Vooral de tijdsinvestering, met beiden een volledige baan en een jong gezin, is de reden waarom Frank en Vincent, op eigen initiatief plaats willen maken voor een nieuwe trainer.

Zowel van der Zanden als Mooi zullen als rasechte E&O’ers behouden blijven voor de club en zullen onder andere betrokken blijven in het technisch hart om vorm te geven aan het technisch beleid voor de toekomst. Ook maken zij het huidige seizoen af.

Frank en Vincent waren, begin december 2016, de opvolgers van de tussentijds vertrokken Mike van Rooden en maakten de overstap van dames 2 naar de eerste selectie. Afspraak was tot het einde van het seizoen. Daar kwam nog een jaar bij.  De club waardeert en dankt Frank en Vincent voor hun onvoorwaardelijke inzet. 

Deel dit bericht