Nieuws

Twee nieuwe coaches voor Oliveo dames

Met ingang van het nieuwe seizoen zitten er  twee een nieuwe trainer/coaches op de bank bij de Oliveo Dames. Bouke Troost uit Zwijndrecht, die de afgelopen drie jaar in dienst was bij de dames van de fusie club SC Twist uit Vlaardingen, wordt de nieuwe hoofdcoach bij de ploeg uit Pijnacker. Troost wordt bij zijn werkzaamheden bij Oliveo bijgestaan door Henny van Bemmelen die afgelopen seizoen in dienst was bij HMC uit Raamsdonkveer.

Beide coach volgen samen Andere de Waal op die de afgelopen vijf jaar de dames na twee kampioenschappen op rij naar de tweede divisie heeft gebracht. Hij staat vanaf komend seizoen voor de dames selectie van Hercules

Beide heren beschouwen de klus bij Oliveo als een mooie uitdaging, Men ziet groeiperspectief in de huidige selectie, maar men vindt het net als iedereen bij de club spannend of de dames zich weer opnieuw weten te handhaven in deTweede Divisie nu er weer een aantal speelsters zijn gestopt.  Het blijft het ook spanend om er eweer en groep van te kunnen gaan makenBeide heren gaan  in ieder geval vol voor deze nieuwe uitdaging. 

Deel dit bericht