Nieuws

Tweede editie Limburg Cup brengt mooi handbal naar Beek

Nog een dikke maand en dan begint de tweede editie van de Data4 Limburg Cup. Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus wordt er weer mooi handbal gespeeld in Sporthal De Haamen, de ideale voorbereiding op het komende seizoen voor de deelnemende ploegen. Vorig jaar wonnen de dames van handbal Venlo en de heren van BFC de Cup. Het deelnemersveld is dit jaar wederom interessant, we zijn benieuwd wie zondag 26 augustus met de beker huiswaarts keert.

Deelnemende ploegen dames

Bij de dames kunnen we zaterdag en zondag genieten van het handbalspel van Herpertz Bevo, HV Quintus, FSG Mainz 05 (Duitsland), Tourcoing Handball (Frankrijk), Initia Hasselt (België) en uiteraard Anytime Fitness BFC. De dames van Venlo zijn helaas niet in de gelegenheid om hun Cup te verdedigen, we zijn benieuwd wie er dit jaar met de eerste plek vandoor gaat. 

Deelnemende ploegen heren

Het toernooi voor de heren wordt gespeeld tussen HV Sittardia, Herpertz Bevo, OCI-LIONS, HC Eynatten-Raeren (België), Borussia M'gladbach (Duitsland) en Smezo BFC. Een mooie Limburgse line-up met aanvulling uit ons beider buurlanden. 

Programma op hoofdlijnen

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal De Haamen (hal 1 en 2) in Beek op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Zaterdag beginnen de eerste wedstrijden om 10.00 uur, op zondag starten we op 09.00 uur, alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor publiek. Het wedstrijdschema wordt gepubliceerd op de Facebook pagina van de Limburg Cup (@limburgcup).  

Deel dit bericht