Nieuws

Tweede handbalkraker op rij in De Heuf

LIONS ontvangt Aalsmeer, 

Van de Redactie – De play-offs gaan zaterdag (20.00 uur) van start voor Herpertz Bevo HC met de wedstrijd tegen Kras Volendam. Afgelopen zaterdag voelde als een thriller in de Heuf. Een bloedstollende wedstrijd, die door Bevo HC helaas niet met winst kon worden afgesloten.

Komende zaterdag wordt zo’n zelfde kraker. Volendam is lager geëindigd in de BENE-League, waardoor het met één punt minder die eindronde in gaat. Het team van oud-Bevo speler Robin Jansen zal gebrand zijn op een overwinning om die achterstand goed te maken.

Uiteraard zullen de mannen uit Panningen alles uit de kast halen om het punt voorsprong te behouden. Dus telt alleen de winst.

Clash

Zondagmiddag die andere clash in de Stadssporthal in Sittard (15.45 uur). Enkele weken geleden was er rond het duel tussen de beide kemphanen in Sittard nogal wat emotie en commotie. Aalsmeer besliste het duel in hun voordeel en nam de twee broodnodige punten mee. Nu wordt het zaak voor de ploeg van Bert Bouwer om dat ene punt achterstand bij aanvang van de nacompetitie niet meteen groter te laten worden, dus komt de regerend landskampioen naar het zuiden voor de volle buit.

Volgend weekeinde kunnen beide ploegen elkaar, afhankelijk van het resultaat in de halve finales op zaterdag, weer treffen in de FINAL4 van de BENE-League. Zeker is nu al dat er op 2 april de volgende kraker op de Sittardse vloer komt. In de halve finale van de beker zullen ongetwijfeld ook weer alle remmen los gaan.  

Stand: 1. LIONS 0-4; 2. Aalsmeer 0-3; 3. Bevo 0-2; 4. Volendam 0-1. 

Deel dit bericht