Nieuws

Vanavond Live: Flensburg en Montpellier Champions League kwartfinale

Vanavond openen het Duitse SC Flensburg Handewitt , met assistent coach Mark Bult op de bank, en het Franse Montpellier het eindbal voor een plaats in de Champions League Final4.  Live te volgen vanaf 19:00 uur

Montpellier, de Champions League winnaar van 2003, is een van de twee verrassende ploegen in de kwartfinale. Na de eerste plaats in de D poule versloeg men in de kruisfinales tussen de nummers 1 en 2 van de groepen C e D het Spaanse Ademar Leon twee keer  en plaatste men zich voor de in de achtste finale waarin men opnieuw naar Spanje moest Maar eerst werd Barcelona thuis met 28-25 verslagen terwijl de Catalanen in eigen huis niet verder kwam dan een 30-28 overwinning en daarmee werd de negenvoudige record winnaar al vroegtijdig uitgeschakeld.

Flensburg, de winnaar van de Champions League in 2014 eindigde als derde in de groepsfase in groep B achter PSG en gelijk met Verszprem. In de achtste finale won men twee keer van het Zweedse Kristianstad. Sinds de invoering van de Final4 heeft men een keer deelgenomen en meteen ook gewonnen. in 2004 en 2007 verloor men de finale. het Sloveense Celje en Kiel.

Der Match of the week vind zaterdagavond om 18:30  plaats en gaat tussen PGE Vive Kielce - Paris Saint-Germain Handball

Zondag 22 april

17:00 THW Kiel - HC Vardar

19:00 HBC Nantes - Skjern Handbold

Alle wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via live stream  

Deel dit bericht