Nieuws

Vanavond Live stream Luxemburg vs Zwitserland

Daar waar de Nederlandse handballers morgen nog naar Rusland vertrekken voor het tweede deel van hun voorbereiding op de twee WK kwalificatiewedstrijden tegen Zwitserland die volgende week woensdag en zondag gespeeld gaan worden moeten de Zwitsers deze week eerst hun twee kwalificatiewedstrijden tegen Luxemburg nog afwerken alvorens zijn de strijd met Nederland aan gaan voor een plek in de play-offs. Nederland heeft in oktober/november de twee wedstrijden tegen Luxemburg gespeeld. Thuis werd er met 26-20 gewonnen in Luxemburg met 34-30.

Rolf Brack de coach van Zwitserland begint aan het WK Kwalificatietoernooi zonder de geblesseerden Von Deschwanden, die in de eerste wedstrijd van de Yellow Cup een buikspier verrekte en Bringolf, die nog niet herstelt is van een enkelblessure. Daarnaast mist hij de al langer geblesseerd Maros en Tynowski. Andy Schmid die zondag aan zijn duim geblesseerd raakte is gewoon van de partij. Ook met 200 interlands record international Manuel Liniger, die zondag uit voorzorg aan de kant bleef is van de partij.

Vandaag staat om 19:30 uur uitwedstrijd in Luxemburg op het programma deze wordt in het Nationaal Sportcentrum in de stad Luxemburg gespeeld.

Kijk hier voor de Live Stream

 

Copyright www.handbalstartpunt  

Deel dit bericht