Nieuws

WE ZIJN ER WEER! VERNIEUWDE WEBSITE ONLINE

WE ZIJN ER WEER! VERNIEUWDE WEBSITE ONLINE

Van de Redactie - Onze website Handbalstartpunt,nl is sinds donderdag weer online! Velen hebben al een kijkje genomen, enkelen hebben ook een reactie doorgegeven voor verbeterpunten maar ook een welgmeend 'proficiat' aan de ontwerpers. Als redactie zijn we daar enorm blij. Weer terug waar we enkele weken geleden noodgedwongen moesten stoppen.

De redactie heeft nog een hele klus om een groot aantal verhalen/berichten over te zetten naar de website. Niet alles, speciale berichten blijven ook op onze Facebook-pagina staan.

Een terugblik:

* 11 mei 2013 was het eerste officiële bericht op de 'oude' website: 'Het spiedend oog'.

* 10.364 berichten werden grotendeels door redacteur Hans Schets in al die jaren gepost

* 4061 wedstrijdverslagen.

* 8668 foto's in het archief, uniek materiaal!

Dat alles is bewaard gebleven.

In de komende weken zullen we onze berichtgeving weer via de website opnemen en belangrijke items dus ook blijven linken naar onze Facebookpagina.

Gelukkig even komkommertijd in handballand.....de redactie kan op haar gemak te werk gaan en wennen aan de nieuwe opmaak. Stap voor stap weer nieuws, verslagen en interviews opnemen.

Aan alle clubs en trainers een verzoek: stuur uw berichten in via redactie@handbalstartpunt.nl.....foto erbij? Zeker! Wel vrij van rechten maar met naamsvermelding! Dan zorgen wij voor de rest!

Kijk dus snel op www.handbalstartpunt.nl voor een eerste indruk.

Heeft u opmerkingen en/of vragen over de site? Schroom niet en stuur uw berichtje in via redactie@handbalstartpunt.nl

Bedankt voor het wachten!

Het was de moeite waard!

De Redactie

Deel dit bericht