VOC verlaat met opgeheven hoofd Europees toernooi

Van de Redactie - Het tweede Europese duel van OTTO Work Force VOC tegen het Slowaakse Michalovce werd een ander potje dan 24 uur. Toen nog incasseerde de ploeg van coach Ricardo Clarijs een 24-37 nederlaag. Nu was het eindresultaat optisch gezien een stuk beter: 26-30, na een 10-17 ruststand. Cijfermatig gezien winnen de Amsterdamsen de laatste dertig minuten.

Rachel de Haze

Tot 4-6 en 5-7 kon VOC bijhouden. Het sprintje van de thuisploeg naar 16-7 kon niet worden beantwoord: 10-17. Duidelijk dat de thuisploeg in de tweede helft wat gas terugnam. VOC liet in elk geval zien voor een goed resultaat te willen knokken en het korte Europese avontuur ‘waardig’ te willen afsluiten.

Scores voor VOC: De Haze 7, Van der Vliet 4, Van Wetering 3, Amsen 3, Van der Baan 3, Romer 2, Lunter 2, De Bier 1, Zeldenthuis 1.