Mizuno 2017Guus Hölscher Topsport AwardHandbalshop
Volg vanmiddag Live: Dalfsen vs Quintus

Volg vanmiddag Live: Dalfsen vs Quintus

12 november 2017, 11:11 uur

Vanmiddag staat de in Dalfsen de topwedstrijd tussen Morrenhof Jansen Dalfsen en Virto Quintus op het programma.  De wedstrijd wordt vooruit gespeeld en stond in eerste instantie voor 25 november op de rol.

Beide ploegen hebben een duidelijk doelstelling: meedoen om de prijzen en het liefst ook één  maar als het kan ook twee prijzen binnen halen. Nadat de supercup  in augustus werd gewonnen door Dalfsen moest de ploeg van Monique Tijsterman afgelopen week een bittere pil slikken toen men thuis de eerste confrontatie in de competitie  tegen VOC Amsterdam verloor.  

Ook Quintus verloor van de landskampioen maar dan in Amsterdam. Daarmee heeft de Amsterdamse ploeg de eerste slag tussen de big three van de Nederlands competitie gewonnen.

Vanmiddag om 14:00 uur gaan Dalfsen en Quintus dan hun eerste robbertje uitvechten dit seizoen. De verliezer zal even een stapje terug moeten doen al duurt de competitie nog lang en is dit pas de vijfde wedstrijd die beide ploegen dit seizoen spelen. Hun ambitie hoeft men nog niet bij te stellen maar een overwinning door wie dan ook zal meer vertrouwen geven .

De wedstrijd is rechtsreeks te volgen: Live stream vannamiddag vanaf 14:00 uur

Laatste update: 12 november 2017, 15:16 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt