Nieuws

V&S: Nieuw seizoen, nieuwe trainer en nieuwe ambities

Handbalvereniging V&S wil het handballen weer naar de stad halen.  Er is inmiddels een volledig nieuw bestuur met zeer enthousiaste leden. Een frisse start met zeer mooie vooruitzichten.

De damesselectie, uitkomend in de Tweede divisie A, heeft een nieuwe maar ook zeker een zeer ervaren,  gedreven en enthousiaste trainer gekregen. Humphrey Terpstra uit Leeuwarden, die het handbal zeker een warm hart toedraagt zal komend seizoen de dames onder zij hoedde gaan nemen.

Terpstra is Docent handbaltrainer opleiding NHV en oud speler van onder andere  Hellas ‘57 en Meteoor. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende verenigingen waaronder SEW, de Friese jeugdselectie en de handbalschool. Tevens heeft hij opleidingen gevolgd bij de Joegoslavische handbalschool en bijscholingen gevolgd in  het gerenommeerde  handballand Zweden. V&S ziet in hem dan ook de geschikte kandidaat om handbal in Groningen naar een hoger niveau te tillen.

Er zijn al verschillende gesprekken geweest met de technische commissie. Sandra van Bergen, lid van de Technsche Commissie, heeft al meerdere keren gesproken met Terpstra en hem veel kunnen vertellen over de vereniging maar ook wat de ambities zijn van de club.  Door de komst van deze nieuwe trainer zijn er speelsters bij en teruggekomen. 

V&S ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Zowel voor de senioren maar ook voor de jeugd. Er is een compleet  jongensteam bijgekomen. De jeugd heeft ook enthousiaste trainers, leiders, coaches en ouders, en daarnaast komen er ook meer vrijwilligers bij. Over  een paar jaar trekken wij nieuwe handballers aan en gaan ze niet meer naar E&O is de stelling van de club

Tevens is de sponsorcommissie van V&S  hard aan het werk om ook financieel de weg naar de top mogelijk te kunnen maken.  Met dit nieuwe bestuur de nieuwe trainer en verder iedereen die V&S een warm hart toedraagt zet de vereniging uit Groningen het handbal in het Noorden weer helemaal op de kaart. 

Deel dit bericht