Handbalshop
Wegen Westlandia en Marc Klein scheiden zich

Wegen Westlandia en Marc Klein scheiden zich

11 februari 2019, 11:23 uur

Van de Redactie - Seizoen 2015-2016 was het eerste seizoen dat Marc Klein op de bank van de damesselectie van WPK/Westlandia plaats nam. Vol goede moed begon hij, bij de toen net gedegradeerde dames, aan een spannend seizoen. Nu het vierde seizoen bijna achter de rug is hebben de trainer en het bestuur, na overleg met de dames selectie, besloten om aan het eind van het seizoen uit elkaar te gaan.

“Het waren mooie seizoenen. Ik heb een doorstroming van speelsters meegemaakt vanuit de jeugd. De ‘oude’ garde moest toch eens vervangen worden. Dat heb ik met veel plezier begeleid en getraind. Maar nu is het tijd voor nieuw bloed, zeg maar”.

WPK/ Westlandia dames selectie heeft het lastig dit seizoen. “We begonnen met een zeer goede voorbereiding. Maar na de derde wedstrijd begon het blessureleed. Dat gaat nog steeds door waardoor dames 2 veel moet dubbelen. Dit geeft wel weer meer saamhorigheid en veel strijd waardoor de laatste weken de wedstrijden worden gewonnen.”

Dames 1 van WPK/westlandia staat nu 3e van onder en dat is niet wat de selectie inclusief de trainer voor ogen hadden. “We zouden top 5 gaan en kijken of we dan konden bijstellen. Gelukkig is er ondanks alle tegenslagen toch veel plezier in de selectie. Daar kan de volgende trainer lekker mee aan de slag. Het is een mooie groep meiden die met elkaar goed kunnen handballen.”

Het bestuur van WPK/Westlandia gaat dus op zoek naar een nieuwe trainer en zal binnenkort wel met een nieuwe naam komen.

Laatste update: 11 februari 2019, 11:24 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct