Nieuws

ZAP krijgt versterking van keepster Zoë Bron

De uit Almere afkomstige keepsters Zoë Bron zal komend seizoen de selectie van Eerstedivisionist ZAP komen versterken. Bron, die afkomstig is van VOC Amsterdam, moet voor haar studie aan de Koninklijke Militaire Academie (KIM) verhuizen naar Den Helder. Ze vond in ZAP een club welke qua kwaliteit en ambitie maar ook wat betreft reistijd goed bij haar past. Op deze wijze kan ze haar studie optimaal combineren met haar passie.

Zo hoog mogelijk spelen en zo goed mogelijk worden zijn haar ambities en die sluiten naadloos aan bij het groei en ontwikkelingsbeleid van ZAP. De ploeg die afgelopen seizoen de promotie naar de eredivisie op een haar na miste tegen Foreholte is super blij met de komst van Bron. Met haar komst naar Breezand is na het afscheid van Janneke van Rijswijk de keeperspositie weer goed bezet.

Bron begon haar handbalcarriére bij Havas in Almere. De afgelopen drie jaar kwam ze uit voor VOC Amsterdam. Ze komt ook uit voor Oranje U18 Beach en daarmee speelt ze momenteel het EK in Montenegro waar ze gaan proberen hun titel van vorig jaar te continueren.

Na terugkomst van het toernooi wacht ZAP waar ze een aantal voor haar bekende speelsters tegenkomt uit zowel de zaalcompetitie als het beachhandbal.  

Deel dit bericht