Handbalshop
ZAP-trainer Arthur Langedijk slaat andere weg in

ZAP-trainer Arthur Langedijk slaat andere weg in

23 januari 2019, 12:53 uur

Door ZAP– Arthur Langedijk is met ingang van het nieuwe seizoen niet meer de hoofdtrainer van eerstedivisionist ZAP Handbal uit Breezand. De gedreven handbaltrainer slaat na twee jaar een nieuwe weg in.

Het bestuur betreurt maar respecteert het besluit van de trainer. Beide partijen geven aan dat de afgelopen jaren goed is samengewerkt. “Langedijk: “Er staat een goede organisatie en er is veel talent binnen de club. Maar ik wil graag weer acteren op het hoogste niveau, de BENE-League.”

Door dit besluit zal de ambitieuze eerste divisieploeg uit Breezand actief worden op de trainersmarkt om een trainer te zoeken die het jonge handbaltalent verder kan ontwikkelen. De ambitie van ZAP is nog steeds een stabiele topper in de eerste divisie en op termijn de stap naar het hoogste niveau te kunnen maken. Het beleid van de afgelopen jaren heeft zich hierop gericht en heeft zijn vruchten inmiddels afgeworpen. Het vlaggenschip deed vorig jaar al mee om een plek in de eredivisie en staat dit seizoen dichtbij de top van de eerste divisie terwijl het ondertussen belangrijke speelsters zag stoppen of vertrekken naar internationale competities. Bovendien levert de polderclub meerdere talenten af aan de selectieteams van Oranje.

Laatste update: 23 januari 2019, 13:00 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct