Handbalshop
Coach Tim Remer ziet collectieve werkweigering bij Hurry-Up

Coach Tim Remer ziet collectieve werkweigering bij Hurry-Up

10 februari 2019, 10:45 uur

Dagblad van het Noorden – “Collectieve werkweigering.” Die weinig vleiende kwalificatie gaf coach Tim Remer van JD Techniek Hurry-Up aan het slechte optreden van zijn verliezende handbalmannen tegen Initia Hasselt.

De Zwartemeerders gingen in de BENE-League tegen de maar een paar plaatsen hoger geklasseerde Belgische tegenstander met 30-33 onderuit. In eigen huis verzuimden de Drenten op een paar momenten na om het Hasselt echt lastig te maken.

René Jaspers richting Hasselt-goalie             foto Hans Khoe

Hurry-Up liep tegen het team, dat onder leiding staat van Emmenaar Joop Fiege, ook voormalig coach in Zwartemeer, de hele wedstrijd achter de feiten aan. De thuisploeg begon slap en werd al snel op achterstand gezet. Remer zag zijn verdediging geen enkele grip hebben op de beweeglijke aanvallers van Hasselt.

Gatenkaas

Meerdere keren doken ze in de gatenkaas die de dekking van Hurry-Up was. De thuisploeg moest vaak aan de noodrem trekken, waarna de scheidsrechters de nodige tijdstraffen en strafworpen uitdeelden. Volgens Remer bracht zijn team zich door te slap optreden en door het aan de laars lappen van de afspraken zelf in de problemen.

Bij rust stond Hurry-Up met 15-19 achter tegen Hasselt dat ook van afstand vaak scoorde. De keepers in het Zwartemeerse doel, René de Knegt en Jan Sega, hadden ook beiden hun dag niet en hielden bitter weinig ballen tegen.

Te laat

Ook in de tweede helft kon Hurry-Up het de Belgen niet moeilijk maken. Het verschil werd weliswaar bij 20-23 verkleind tot drie doelpunten, maar daarna liep Hasselt weer snel weg naar een verschil van vijf in Belgisch voordeel.

Remer zag zijn mannen in de laatste vijf minuten nog wel passie tonen, maar die kwam veel te laat.

Laatste update: 10 februari 2019, 10:59 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Coach Tim Remer ziet collectieve werkweigering bij Hurry-Up