Heerle op de goede weg

De handbalsters van Heerle verloren afgelopen weekend de uitwedstijd na een 16-10 ruststand met 29-24 bij de reserves van WPK Westlandia 2

Het verschil werd door Westlandia al in de eerste helft gemaakt omdat Heerle aanvallend iets teveel technische fouten maakte. Daardoor leed de ploeg uit West Brabant balverlies wat direct werd afgestraft door Westlandia middels de snelle break. De verdediging zat echter de gehele wedstrijd goed in elkaar, dus daar lag het probleem dan ook niet.

In de tweede helft had Heerle meer rust in de aanval maar kon het verschil dat in de eerste helft was gemaakt door de gasten niet meer goedmaken. “Mijn ploeg heeft tweemaal dertig minuten hard geknokt. Ik zag regelmatig goed opgezette aanvallen wat mij positief stemt”, aldus trainer coach Vallie Koldiz . “We zijn op de goede weg”.