HVOS krijgt Feyenoord op de knieën

Van de Redactie - De dames van HVOS hebben het prima gedaan in het duel tegen Feyenoord Handbal. De ploeg uit Spijkenisse dat vooraf op de ranglijst evenveel punten had als de Rotterdamse club, won het duel met 25-17 (11-7).

HVOS begon zeer gedreven aan het duel en speelde een hoog tempo. Wist het doel goed te vinden en ook verdedigend was men de betere ploeg. Na rust had men een dipje en kwam Feyenoord nog terug tot 15-15. Vervolgens pakte HVOS de regie terug en won het ruim van Feyenoord in de Spijkenisser sporthal Olympia.

Niet zien aankomen

“We begonnen na het debacle van vorige week erg gedreven aan het duel. Het pakte echter prima uit voor ons, op de beginfase in de tweede helft na. Ik moet ook complimenten geven aan iedereen in het team. Ze voerden de opdrachten goed uit en scoorden allemaal wel een doelpunt”, zei Van Schelt na afloop. “We hebben na vier duels nu drie partijen gewonnen. Ik moet ook wel heel eerlijk toegeven dat ik deze zege tegen Feyenoord, gezien hun eerdere uitslagen, niet zag aankomen”, besluit Nathalie van Schelt. Angela Busscher was zondag de topscoorder, zij legde er acht treffers in. De ploeg staat nu tweede op de ranglijst in de eerste klasse en treft zondag Ventura 2.