Interimcoach Witjens leidt DIOS naar zege

07 januari 2019, 11:10 uur

AD SPORT / Peter Lotman- Met Joris Witjens als interimcoach behaalden de handballers van DIOS een knappe 25-27 overwinning bij Arbo Rotterdam. Bij de rust keek de Hoornse club nog tegen een 14-12 achterstand aan. Frank Koole was met negen doelpunten de topscorer.

Joris Witjens

Ook Timo Blom speelde een voortreffelijke wedstrijd. Hij scoorde zesmaal en was tevens goed voor zes assists. Frank Snelder schoot vijf keer raak.

In de eerste helft kreeg DIOS de doelpunten te makkelijk tegen ondanks een serie prima reddingen van doelman Luc Monteny. Na de rust stond de verdediging beter en tien minuten voor het einde kwam het omslagpunt. Mede door een serie cruciale reddingen van keeper Barry Duijndam kwam DIOS op een voorsprong van twee punten en speelde vervolgens de partij slim uit. “Op basis van de hardwerkende verdediging een verdiende overwinning.”

Interimcoach Witjens leidt DIOS naar zege