Handbalshop
Prima prestatie reserves VZV

Prima prestatie reserves VZV

23 januari 2019, 13:34 uur

Door Theo Moras - De reserves van JuRo Unirek/VZV, koploper in de hoofsklasse E, leverden een prima prestatie op bezoek bij directe concurrent U.S. VZV 2 won de wedstrijd met 22-31 en had bij rust al een 10-17 voorsprong opgebouwd. De ploeg liet duidelijk zien de hoofdklasse te zijn ontgroeid.

Het team van coach Ard de Ruiter speelde super geconcentreerd en gemotiveerd zonder speelsters van het eerste team die in de thuishal ’t Zijveld tegen Borhave moesten aantreden. Met aanvulling van de A jeugd en Pien Groeneveld die na een langdurige blessure haar debuut kon maken hebben de reserves een sublieme pot handbal laten zien.

Het nieuwe beleidsplan van VZV begint duidelijk zijn vruchten af te werpen om ook in de toekomst een vaste plek in de handbal eredivisie te waarborgen.

Gestreefd wordt om dat binnen enkele jaren te realiseren wat met de jeugdteams in de landelijke competities zeker tot de mogelijkheden behoort.

Ook in de bekercompetitie hebben de reserves tot nog toe prima aansprekende prestaties geleverd door eerstedivisionist ZAP, Geel Zwart (tweede divisie) en eerstedivisionist Volendam te verslaan.

Er is in middels geloot voor de volgende bekerronde:

JuRo Unirek/VZV 2 treft woensdag 6 februari het in de eredivisie spelende Cabooter Group/HandbaL Venlo 1 om 20.00 uur in Sporthal ’t Zijveld.

JuRo Unirek/VZV DS1 moet het 7 februari om 20.00 uur opnemen tegen het in de tweede divisie uitkomende PSV Handbal 1 in Eindhoven.

Laatste update: 23 januari 2019, 13:39 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Prima prestatie reserves VZV