Sasja tegen Nelo: net niet

10 februari 2019, 11:03 uur

Door Sasja- Net zoals vorige week hebben we heel goed meegespeeld in de eerste helft, maar moesten toch net de rol lossen in de tweede helft. Er mag wel gezegd worden dat er enkele jongens terug naar hun goeie vorm toegroeien wat ons hoopvol stemt. Kevin Jacobs was nog niet voldoende hersteld na ziekte dus mocht hij nog een weekje rusten.

We mogen gerust spreken van een gelijk opgaande eerste helft. Hans Lamberigts en Jochen Stulens waren goed bij schot en in doel hadden we wederom een subliem keepende Arne Schonkeren.

Maar ook Nelo wist regelmatig te scoren en na een haasje-over-spelletje gingen we de rust in met een 15-14 stand.

In tegenstelling tot sommige vorige wedstrijden kwamen we wel goed uit de kleedkamer, maar Nelo kon toch enkele doelpunten uitlopen door een betere afwerking. Mede door enkele tijdstraffen, een rode kaart voor Koenraad en vermoeidheid kregen we de kloof niet meer gedicht: 23-26.

Toch een mooie wedstrijd en vooral goed blijven vechten.

Voor Sasja: Schonkeren 60’, Govaarts; Gijs 6, Kostic, Luypaert,  Vandewoestyne 2, Jacobs, Stulens 8, Roelants 2, Van Ransbeeck, Salmi 1, Mathijs 1, Geens, Lamberigts 2, De Cubber.

Tijdstraffen: Sasja 5 x 2’ (3x Van Ransbeeck) - Nelo 4 x 2’ (3x Robin Schoenaker)

Scheidsrechters: Steenwinckels - Steenwinckels

Sasja tegen Nelo: net niet