Sasja uitgeschakeld na evenwichtige wedstrijd

23 december 2018, 12:15 uur

Door Sasja- Jammer genoeg zijn we er niet in geslaagd om ons te plaatsen voor de halve finale van de Beker van België. Niet dat Tongeren sterker was, maar we trokken wel aan het kortste eind in enkele cruciale fases.

Een zeer opgaande eerste helft. En toch stond er een verschil van 3 doelpunten op het scorebord bij de rust, 11-8. Enkele mindere minuten, tijdstraffen, discutabele beslissingen, … zorgden daar voor.

Gelukkig hadden we wel een subliem keepende Arne Schonkeren in doel staan die ons behoede van een grotere achterstand.

In de tweede helft kropen we dichterbij en halverwege was de achterstand volledig weggewerkt. We kwam op 15-16 en dan werd er een belangrijke strafworp gestopt die ons belette om verder uit te lopen. Het ging dus verder gelijk op, 21-21 na 28 minuten. Tongeren scoorde en we konden niet meer tegenscoren: 23-21 dus.

Jammer, maar helaas. Het had verdiend geweest, zeker qua inzet en pech die we dit seizoen hebben al hebben gehad. Hopelijk kan een paar weken welverdiende rust goed doen

Voor Sasja:  Schonkeren 60’, Govaarts; Theyssen; Gijs;  Kostic 1; Jacobs 6; Decubber; Luypaert; Vandewoestyne;  Stulens 1; Roelants 3; Van Ransbeeck 3; Salmi 2;  Glinkowski 1; Mathijs 4; Geens.

Tijdstraffen:Sasja 4 x 2’  -  Tongeren 2 x 2’

Scheidsrechters: Box - Martens