Vrouwen Quintus alleen blij met de punten

17 december 2018, 16:53 uur

AD SPORT / Peter Lotman- De vrouwen van Quintus wonnen in de eredivisie de uitwedstrijd in Borne tegen Borhave met 27-34. “Maar daar is ook alles mee gezegd”, oordeelde trainer/coach René Zwinkels na afloop teleurgesteld.

Zwinkels: “De twee punten zijn belangrijk, maar collectief was het een zeer matige wedstrijd. Wij startten nog wel goed en kwamen snel op een ruime voorsprong, maar daarna lieten wij ons meeslepen in het tempo van Borhave. Met een aantal veranderingen in de verdediging probeerden we het spel te verbeteren, maar dat hielp niet veel. De insteek was om variërend te verdedigen als een oefening voor toekomstige wedstrijden. Ook dat pakte niet goed uit. We hebben dus niet veel opgestoken van deze partij. Eerst maar even tot rust komen tijdens de winterstop en de blessures laten genezen. Dan vol aan de bak met zware wedstrijden in de competitie en de Challenge Cup.”

Amy Oostveen was met zes doelpunten de beste schutter.

Vrouwen Quintus alleen blij met de punten