Nieuws

Jorn Smits verlengt bij Deense Randers HH

De Nederlandse international Jorn Smits kijkt uit naar een nieuwe start voor zowel zichzelf als voor het team van Randers HH.  Het seizoen 2016-2017 was immers niet zoals Smits het had gehoopt. Naast de degradatie uit de hoogte Ligaen werd het seizoen ook gekenmerkt door kleine blessures die constant het ritme braken van de sterk schietende Nederlandse opbouwer.

Er is nu een lijn in het zand getrokken. Tot hier en niet verder, Vanaf nu gaat het anders worden. Jorn Smits heeft een nieuw tweejarig contract ondertekend  met Randers Herre Handbol en hij is enthousiast om te laten zien wat hij en het team kunnen.

“De club heeft een nieuw plan gemaakt om weer terug te keren naar de Eerste Ligaen. En ik zie het als een reële mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en de club te helpen bij de ontwikkeling van het nieuwe team”, vertelt Smits.

“Ik ben vorige week nog een week onderweg geweest met de nationale ploeg, maar nu komt er een lange pauze waarin ik goed en veel kan trainen en mijn vorm kan terugvinden. Ik weet zeker dat ik het volgende seizoen sterker zal terugkomen", vertelt Smits die ervan overtuigd is dat Randers HH klaar is om te gaan strijden voor een retourticket naar de Ligaen  “We krijgen een aantal nieuwe sterke spelers erbij en hoewel het enige tijd in beslag neemt om een nieuw team op te bouwen ben ik er van overtuigd dat we een sterke ploeg hebben volgend seizoen”. 

Deel dit bericht