Bevo komt net te kort tegen Sporting Pelt

Door Bevo - Herpertz Bevo is er niet in geslaagd Sporting Pelt te verslaan. In eigen huis verloren de handballers van coach Jo Smeets met 28-29 van de Belgen.

In de eerste helft deden de twee teams niet voor elkaar onder. Na 20 minuten sloeg Sporting Pelt een gaatje van twee doelpunten. Bevo trok de stand weer gelijk, maar sloot met een lichte achterstand (14-15) het eerste deel van de wedstrijd af.

Kort na de hervatting kwamen de handballers uit Panningen met 17-16 voor. Daarna namen de Belgen afstand van Bevo, dat zeven minuten voor tijd tegen een achterstand van vijf doelpunten aankeek.

In de slotfase probeerde Bevo met man en macht het gat te dichten, maar de gelijkmaker bleef uit. Daarmee leed Bevo een nederlaag tegen de ploeg, waar trainer Martin Vlijm het onlangs voor gezien hield.

Bevo staat na dertien wedstrijden op de vierde plaats in de BENE-League en houdt Visé, de nummer drie, in het vizier.

Scores Bevo: Jeroen van den Beucken (9), Yme Bertels (7), Dario Polman (5), Niek Jordens, Nick de Kuyper (2), Nick van den Beucken, Arjan Versteijnen, Sybren Stijweg (1).

Zaterdag 7 december om 19 uur komt koploper Achilles Bocholt op bezoek in SportArena De Heuf in Panningen.