Handbalshop
Annick Lipman blijft nog in Noorwegen maar verhuist van club

Annick Lipman blijft nog in Noorwegen maar verhuist van club

08 maart 2017, 14:10 uur

Keepsters Annick Lipman speelt ook de komende twee seizoenen in Noorwegen. De volgende week 28 jaar wordende, uit Zwolle afkomstige keepsters, verruild haar huidige club Vipers Kristiansand, waar ze drie jaar geeft gespeeld, voor het Noorse Gjerpen waarvoor ze een twee jarig contract heeft getekend.

Vipers Kristiansand heeft voor het komende seizoen de 38-jarige zeer ervaren Katrine Lunde     aangetrokken die na dertien jaar  - vijf jaar Denemarken, Aalsnorg DH en Vibirg HK vijf jaar Hongarije Györi KC en drie jaar bij het Russische Rostov Don gespeeld te hebben - weer terugkeert op het oude nets.

Voor Lipman was dat toch een reden om naar een nieuwe club uit te kijken. “De komst van Katrine betekend waarschijnlijk dat ik veel op de bank zal zitten, en dan is het beter voor mij dat ik een andere club zoek waar ik meer speelminuten kan maken”, aldus de momenteel weer geblesseerde Lipman die er dan ook aan toevoegt dat ze eerste maar weer eens op de been moet zien te komen  “Ze zeggen wel eens dat diamanten de beste vriend zijn van een vrouw maar voor mij zijn mijn krukken mijn beste vrienden”. momenteel is nog niet helemaal duidelijk wat er precies aan de hand is. Lipman is ook geselecteerd om van 15 t/m 17 maart met Nederlands team te trainen in Papendal.

Met Kristiansand bezet ze momenteel de tweede plaats in de Noorse Ligaen achter Larvik. Gjerpen staat op de achtste plaats.

Laatste update: 08 maart 2017, 13:27 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct