Apollo Son pakt puntje bij debuut in tweede divisie

Hard werken beloond

Door Apollo -  Afgelopen zondag mochten de mannen van Apollo aantreden tegen de ervaren derde ploeg van Quintus. Eerst de verre reis, dus toen we aankwamen maar eerst een bak koffie.

De wedstrijd startte gelijk al fel! Beide ploegen verdedigden hard en daardoor vielen er niet veel doelpunten. Na 16 minuten spelen was de stand 5-7. Helaas kon Apollo deze voorsprong niet vasthouden en ging met een gelijke stand (14-14) de rust in.

Na de rust waren de bezoekers slordig. Veel balverlies en slordige aanvallen resulteerden in een kleine achterstand: 16-14. Na een paar geweldige reddingen van keeper Nicky en goed verdedigend werk kwamen de Brabanders terug wat ervoor zorgde dat er na 20 minuten spelen, met een stand van 22-22, nog niets beslist was.

Vanaf dit moment ging het steeds gelijk op. In de laatste 6 minuten pakt Son nog een tijdstraf. Door bijzonder goed met elkaar te communiceren en samen hard te werken in de verdediging konden tegendoelpunten beperkt blijven tot een minimum.

Na 60 minuten handbal werd Apollo beloond en nam het bij zijn debuut een mooi en zeker verdiend puntje mee: 27-27. Hard werken loont!

Komende zaterdag speelt Apollo om 20.30 uur de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Hellas! Komen jullie onze ploeg aanmoedigen?