Nieuws

SEW verlengt met coach Arthur Langedijk

SEW verlengt met coach Arthur Langedijk

Van de Redactie - Westfriesland SEW meldt de contractverlenging met trainer Arthur Langedijk om ook het komende seizoen als hoofdtrainer voor de selectie te staan. Hiermee gaat Langedijk zijn 3e seizoen in bij de eredivisionist uit Nibbixwoud. Hij kwam destijds over van ZAP, de eerste divisieploeg uit Breezand. Die ploeg verruilde hij destijds voor Kwiek uit Raalte. Daarvoor stond hij onder meer aan het roer bij E&O, Swift A en HARO.

Het huidige seizoen is door alle Corona-perikelen uiteraard niet zo verlopen als men had gehoopt. De start was prima, maar als snel werd de competitie plat gelegd en tot op de dag van vandaag is er niet meer in competitieverband gespeeld. Toch geeft de club aan dat men nog steeds op koers ligt wat betreft het 3-jaren plan om terug te keren aan de vaderlandse handbaltop. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden om te kunnen trainen, waarbij uiteraard het veiligheidsprotocol wordt gevolgd, maken de speelsters qua ontwikkeling de nodige stappen vooruit.

Stempel

Arthur Langedijk drukt nadrukkelijk een stempel op het opleiden en ontwikkelen van speelsters en houdt zich binnen SEW aan de gemaakte afspraken waardoor de samenwerking en het uiteindelijke resultaat tot ieders tevredenheid is. Dit alles bij elkaar is voor beide partijen voldoende aanleiding om de samenwerking te verlengen.

Deel dit bericht