Nieuws

Drie BNL-koppels Europees actief

Drie BNL-koppels Europees actief

Van de Redactie – Deze en volgende week komen drie scheidsrechterskoppels uit de BENE-League Europees in actie.

Woensdagavond (21 uur) fluiten de broers Ruud en Paul Geraets uit Geleen in de sporthal met de mooie naam Holin A Halsi in Torshavn het EK-kwalificatieduel bij de mannen tussen Faröer Eilanden en Tsjechië in groep 3 waarin Rusland en Oekraïne als enige ploegen al tweemaal tegen elkaar speelden: een keer winst voor Rusland, een gelijk spel.  

De wedstrijd is live te volgen via www.ehftv.com

In het weekeinde van 16 en 17 januari is het Belgische tweetal Kristof Gilis en Casper Beulakker aangewezen voor de dubbele ontmoeting in de European Cup (laatste 16) bij de vrouwen tussen het Spaanse Rincon Fertilidad Malaga - actueel de nummer twee in de nationale competitie in groep A - en ZRK Naisa Nis uit Servië.  Beide duels vinden plaats in Malaga.

Ook Stephen Martens en Yves Schols reizen zondag 17 januari af naar het Spaanse Pontevedra voor de returnwedstrijd in de European Cup bij de vrouwen – het Spaans onderonsje – tussen Club Balonman Atletico Guardes - nummer 3 in de nationale competitie in groep A - en Club Balonmano Elche, op plek 3 in de B-groep van de nationale competitie.

cover foto archief HSP / EHF

Deel dit bericht