Nieuws

Drie dagen internatonal tophandbal tijdesn 28e editie LHD in Sittard

Drie dagen internatonal tophandbal tijdesn 28e editie LHD in Sittard

Nederland heeft de afgelopen twee weken vooral via de televisie kennis kunnen maken met tophandbal en dan met name met het dames tophandbal, met als resultaat een historische zilveren medaille bij het WK in Denemarken. Daarnaast ligt het Olympisch ticket in maart voor het oprapen wanneer men het Olympisch Kwalificatie toernooi gaat spelen. Maar er is veel meer tophandbal

Op 27-28 en 29 december staat voor de 28e keer het internationale heren tophandbaltoernooi de Limburgse Handbal Dagen op het programma. Zes topteams uit het buitenland en de twee Limburgse topploegen OCI-LIONS en Targos Bevo Hc die de afgelopen twee jaar de nationale titel weer naar Limburg hebben gebracht brengen weer drie dagen handbal op topniveau in Fitland XL te Sittard-Geleen

OCI-LIONS, Targos Bevo Hc, Viking Håndball (Noorwegen), HC Dukla Praha (Tsjechie), ABC/UMinho (Portugal), AHC Potaissa Turda (Roemenie), Sydney Uni HC (Australië) en RK ‘Sloga’ Požega (Servie) gaan in twee poules in zestien wedstrijden verdeeld over drie dagen weer strijden om de Limburg Bokaal. Kijk hier voor het programma

De Limburgse Handbal Dagen staan als 27 jaar lang garant voor tophandbal maar ook entertainment. Omdat de ploegen in de rij staan om deel te willen nemen slaagt de organisatie er elk jaar weer in een sterk deelnemersveld met verschillende handbalstijlen bij elkaar te krijgen.

Ben u ook besmet geraakt met het handbalvirus en u wilt tussen kerst en nieuwjaar genieten van internationaal tophandbal Ook Dit jaar worden de tickets wederom online verkocht. Kijk hier voor tickets.

Komt u van ver dan  kunt u uw bezoek aan de Limburgse Handbal Dagen ook combineren met een ontspannen hotelovernachting bij Fitland Hotel Sittard!

Fitland Hotel Sittard biedt een speciaal 2, 3, of 4 daags arrangement in het hotel aan inclusief toegang tot de Limburgse Handbaldagen. Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

U kunt dagkaarsten komen, maar bij aankoop van een passe partout ontvang men:

  • Gratis toegangskaart voor GaiaZOO t.w.v. €20,50 voor kinderen t/m 16 jaar (geldig t/m 31 maart 2016),
  • €5 korting op een skipas bij SnowWolrd Landgraaf  
  • Gratis naar Wellness Sittard voor 2e persoon, 20% korting op een beautybehandeling, 50% korting op één uur bowlen en een Gratis fles wijn bij een diner voor 4 personen bij Medals of Green Egg, dit alles aangeboden door Fitland XL Sittard.  
Deel dit bericht