Nieuws

Egon Floors nieuwe trainer bij Whije ‘92

Enkele weken gelden kreeg trainer coach Egon Floors bij zijn huidige club Nieuw Heeten, dat uit komt in de tweede divisie A, te horen dat de club op zoek ging naar een nieuwe trainer coach voor het komende seizoen.

Floors, die graag had willen blijven, moest derhalve op zoek naar een nieuwe club. Nog geen vier weken later meldt hij dat hi een nieuwe club heeft gevonden en dat hij komend seizoen de handbalsters van Wijhe ’92, momenteel koploper in de hoofdklasse B, zal gaan trainen. Bij de club uit het Salland gaat hij het stokje van Erik Rijers overnemen.

De trainer coach uit de Overijsselse Haaksbergen die momenteel ook de HT4 trainerscursus volgt was in het verleden actief bij: WHC, Olympia Hengelo en Handbal Heeten.

“Ik ben erg blij dat ik voor deze mooie club mag gaan werken” vertelt Floors die in eerste instantie altijd voor een jaar een contract tekent. “Ze staan momenteel bovenaan in de hoofdklasse het zou mooi zijn als ze het komend seizoen in de tweede divisie zou kunnen uitkomen”.  

Deel dit bericht