Nieuws

Eline Wit keert na drie seizoenen terug bij SEW

Door SEW - Na het aantrekken van Alyssa Alings, Danique Boonkamp, Tess Ammerlaan en Isa Klos komt er ook op de hoekpositie versterking bij Westfriesland SEW. De 22-jarige Eline Wit keert na drie seizoenen terug van Volendam. Daarvoor heeft de Nibbikse de hele jeugdopleiding van Westfriesland SEW doorlopen.

                               

Eline Wit geeft aan veel zin te hebben in haar terugkeer bij WF SEW. "Na drie leuke en leerzame seizoenen bij Volendam, waarin de promotie naar de Eredivisie een mooi hoogtepunt was, voelt het nu als het juiste moment om terug te keren. Ik merk dat ik nog veel ambitie heb en ik wil de komende jaren alles uit mijn handbalcarrière halen wat erin zit. Ik wil graag spelen voor het landskampioenschap en het liefst ook deelnemen aan de Europacup. Dat is mijn sportieve droom!”.

Gegroeid

Voor het team van Arthur Langedijk denkt de rechtenstudente van goede waarde te kunnen zijn. “Bij Volendam ben ik op zowel persoonlijk als op sportief vlak gegroeid. Ik hoop binnen, maar zeker ook buiten het veld, mijn steentje bij te kunnen dragen. De selectie voor komend seizoen bestaat uit een mooie combinatie van ervaring en jong talent. Ik kijk uit naar de voorbereiding, om dan na drie jaar weer samen met oud-teamgenoten en nieuwe talenten op het veld te staan!”

Afgelopen weekend heeft Westfriesland SEW het laatste duel in de alternatieve competitie gespeeld en is de sportieve vakantie voor de selectie begonnen. In het laatste duel behaalde het team uit Nibbixwoud de vijfde plaats, ondanks een 30-29 nederlaag. In de onderlinge strijd met PCA Kwiek werd eerder een sterke 38-25 overwinning geboekt in de Bloesem in Wognum, waardoor SEW de vijfde plaats claimt.  Begin augustus start de selectie van Arthur Langedijk met de voorbereiding voor het seizoen 2021-2022.

Deel dit bericht