Nieuws

Ephrahim Jerry stapt over naar OCI-LIONS

Ephrahim Jerry stapt over naar OCI-LIONS

Afgelopen zomer besloot hij toch om bij Targos Bevo Hc te blijven spelen maar vijf maanden later heeft jeugdinternational Ephrahim Jerry uit Eindhoven toch besloten de overstap naar OCI-LIONS te maken. De 19-jarige Ephrahim Jerry heeft zelf het initiatief genomen om de overstap naar de ploeg in Zuid Limburg te maken omdat hij niet bij heren 1 aan de bak komt. Vanaf 15 december is hij speelgerechtigd voor LIONS.

Afgelopen zomer speelde Jerry met het Nederlands team U19 mee tijdens de European Open in Zweden waar hij met Nederland een zesde plaats behaalde en hij 47 keer scoorde in zeven wedstrijden. Enkele weken later vertrok hij ook met Nederlands team U21 naar het WK U21 in Brazilië dat sportief echter een minder groot succes werd dan verwacht

“Wij vinden het mooi dat hij alsnog vanuit zichzelf de overstap heeft gemaakt” vertelt Maurice Canton, “Wij vinden hem een groot talent. Wij willen hem dan ook de kans geven om zijn talenten te ontwikkelen. Hij krijgt bij ons de kans om aan het volledige programma deel te nemen en om in zichzelf te investeren, want wij vinden het erg belangrijk dat spelers vooral ook in zichzelf investeren. Talent alleen is immers niet genoeg dat moet je ontwikkelen. Alle talenten die in zichzelf hebben geïnvesteerd en zich doorontwikkeld hebben komen ook in LIONS 1 terecht”. 

Deel dit bericht