Nieuws

FRED MICHIELSEN NIET MEER ACTIEF BIJ LIONS

Het was al bekend dat coach Fred Michielsen aan het einde van dit seizoen zou stoppen bij LIONS. Nadat de regerend landskampioen en Super Cup-winnaar in de halve finale van het bekertoernooi sneuvelde tegen provinciegenoot Bevo, was ook in de BNL de halve finale eindstation: in de return in die halve finale tegen Visé - een dag eerder werd in Sittard gewonnen - kwamen de Limburgers één treffer tekort (28-30) om de finaleplaats op te eisen ten koste van Visé.
 
Op verzoek van de Bredase trainer werd vervolgens de samenwerking ontbonden. "De moeilijke combinatie met zijn werk is de reden van het voortijdig vertrek," aldus LIONS-bestuurslid Evert Hoiting. Wie bij de doorstart van LIONS volgend seizoen voor de groep staat - Rob Schmeits en Bram Kleijkers stappen over naar Sporting Pelt, Jasper Adams en Ivo Steins stoppen - is nog niet duidelijk. Martijn Kleijkers oriënteert zich op een transfer naar de Franse competitie.
 
In de HandbalNL League waar LIONS op 14 april met een thuisduel tegen Hurry-Up de reeks van vijf wedstrijden opent, fungeren Ivo Steins en Lambert Schuurs als coaches.
 
cover Fred Michielsen begint niet als coach van LIONS in de HandbalNL League
foto Reza
Deel dit bericht