Nieuws

GHV uit Goirle eerste kampioen van het seizoen 2015-16

De maand februari is nog niet afgelopen of we kunnen de eerste kampioen van het seizoen 2015-1016 al melden. In de hoofdklasse B zijn de herenhandballers van GHV uit het Brabantse Goirle zaterdagavond kampioen geworden.

Zelf wonnen de mannen met thuis met 26-19 van handbalshop.nl Witte Ster en zagen de laatst overgebleven concurrent  HV Huissen in het Limburgse Susteren met 24-14 verliezen van NOAV.  Met nog vijf wedstrijden te spelen is het gat van elf punten naar de nummers twee en drie Ha-stu en HV Huissen niet meer te dichten dus mogen de handballers van GHV zich als eerste kampioen van dit seizoen huldigen.  

Vijftien wedstrijden heeft men gespeeld daarvan werden er veertien gewonnen De enige wedstrijd die verloren ging was de uitwedstrijd bij Zwart Wit in Oirsbeek met 32-28.

Met heeft een doelsaldo van plus 128. Alleen handbalshop.nl Witte Ster + 21, Apollo +14 en Ha-Stu +6 hebben nog een positief doelsaldo in de klasse.

De grootste overwinning was de 44-22 overwinning op de tweede speeldag thuis tegen NOAV. De kleinste overwinning behaalde men vorige week uit bij Wittenhorst 26-27 

Deel dit bericht