Nieuws

Handbal Tongeren rukt op naar vijfde plaats

Handbal Tongeren rukt op naar vijfde plaats

Door Tongeren - Na de overwinningen in Zwartemeer en Haacht klimt handbal Tongeren naar een vijfde plaats in de rangschikking van de BENE-League.

De Eburonen nemen daarmee een beetje afstand van Hasselt (4 punten) en van Sporting Pelt (1 punt). De Noord-Limburgers hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. Tongeren zit daarmee ook op schema voor een plaats in de Belgische play-offs.  Maar de weg is nog lang, er wachten ons nog 10 moeilijke wedstrijden!  

De volgende tegenstander is het Nederlandse Houten thuis op zaterdag 30 november om 20u15.  Die twee punten moeten we thuis houden!

Reünie

Diezelfde zaterdag speelt de kampioensploeg uit het seizoen 2003-2004-2005 een galawedstrijd. Immers, in het seizoen 2003-2004 haalde handbal Tongeren zijn eerste Belgische titel binnen. In 2004 werd de eerste beker van België gewonnen en in 2005 werd de eerste dubbel binnen gehaald.

                          

De kampioenen van toen houden zaterdagavond een reünie en spelen die dag om 18 uur tegen VRK Bosna Visoko.

Spelers die voor Tongeren aanwezig zullen zijn: Kris Jackers, Jelle Tack, Omer Sehovic, Haris Dzafic, Davor Peric, Diethard Huygen, Xavier Rits, Patrick Buzaud, Christophe Bourlet, Bruno Tubée, Richard Gerard, Jan Clauwers, William Roland, Salem Dobojak.

Deel dit bericht