Nieuws

Handbal Houten verhuist naar The Dome

Handbal Houten verhuist naar The Dome

Eindelijk is het zover. De handballers van Houten gaan spelen in The Dome, de splinternieuwe sporttempel aan de Kruisboog in Houten. Jarenlang is er hard aan gewerkt. Nu is The Dome klaar en kan het handbalgeweld gaan losbarsten. Alphadeuren Houten bijt het spits af. De ploeg van trainer/coach Hans van Dijk speelt in de Eredivisie; dat staat garant voor een hoge kwaliteit.

De officiële opening is in januari 2016 gepland. Dat zal een spektakel gaan worden. Maar op 28 november speelt Houten al de eerste thuiswedstrijd in The Dome tegen Oosting E&O uit Emmen. Deze wedstrijd begint om 19.45 uur. De entree bij dit duel is gratis. De deuren van de sporthal zijn ruim op tijd open om de verwachte grote toeloop goed aan te kunnen. Kom zeker op tijd, want vol is natuurlijk wel vol.

Kosten noch moeite zijn gespaard om The Dome in optima forma te presenteren aanstaande zaterdag. De lichtshow alleen al is heel bijzonder, ook de geluidsinstallatie is van een hoge kwaliteit. Nadat de hal is geopend door de eredivisionist zullen ook alle andere teams van Handbal Houten vanaf de zondag erna de competitiewedstrijden in de sporthal aan de Kruisboog gaan afwerken. The Dome is een multifunctionele sporthal waarbinnen in de toekomst interlandwedstrijden en Europa Cup- duels zullen worden uitgevochten. Deze hal is zeker uw bezoek waard.  

Deel dit bericht