Nieuws

Hemelvaartsdag: hele dag handbal op ZIGGO Sport

Hemelvaartsdag: hele dag handbal op ZIGGO Sport

Van de Redactie – In deze noodgedwongen handballoze periode zorgt ZIGGO Sport donderdag, Hemelvaartsdag, voor behoorlijk wat handbalvertier. Daarvoor is speciaal kanaal 14 gereserveerd.

                                                   Wat staat op het handbalmenu?

Alle belangrijke duels van de Oranje-vrouwen – negen stuks - komen nog eens langs. Vroeg uit de veren, dat wel, want om 7.00 uur klinkt het beginsignaal voor het WK-finale-duel tussen Nederland en Noorwegen. Het begin van een, zo zou later blijken, hele mooie reeks.  

                                                      

Vanaf 15 uur is het laatste, o zo succesvolle WK 2019 in Japan het onderwerp. Samenvattingen van alle duels, zo staat in de aankondiging. Om 19 uur de halve finale tegen Rusland. Zinderend.

                     

                                               Oranje na de winst op Rusland, foto archief HSP / IHF

Nog voor de start van de finalewedstrijd komt ZIGGO Sport met een extra programma: Handbalpraat. In de studio zijn presentator Gerben Engelen en commentator Raymond Koning in gesprek met Angela Malestein en Delaila Amega.

Vanaf 21.30 uur dan die gedenkwaardige finale tegen Spanje – weet u het nog, de strafworp van Loïs Abbingh in de slotseconden – die in volle lengte wordt getoond.

cover De vreugde bij Kelly Dulfer!

foto archief HSP / Tina Kolthof

Deel dit bericht