HURRY UP IN TWEEDE HELFT OVERLOPENDOOR BEYKOZ

Van de Redactie - Hurry Up zal komende zaterdag in de return flink aan de bak moeten om de volgende ronde in de European Cup te bereiken, In Turkije ging de ploeg van coach Joop Fiege, na een absoluut aanvaardbare 15-14 ruststand, in de tweede helft door de knieën: 32-23.

Een forse nederlaag uiteindelijk die toch hard aankwam. Pas in de tweede helft zag de formatie uit Zwartmeer in een bloedhete Turkse sauna de thuisploeg steeds verder weglopen om uiteindelijk een marge van negen op het bord te zetten.

De spelers van Hurry-Up bedanken het publiek na de wedstrijd in Turkije.

Daar zag het lang niet naar uit, want de mannen van coach Joop Fiege boden een flink deel van het in Istanboel gespeelde uitduel flink weerwerk. Met name in de eerste helft bleven de Zwartemeerders uitstekend op de been tegen de nummer 2 van de Turkse competitie. In Erik Blaauw en Bernie Vermeer had de oranje-zwarte formatie de beste schutters met respectievelijk zes en vijf treffers. René Jasper scoorde ook vijf keer maar deed onder meer dat door drie strafworpen feilloos te benutten.

Werk aan de winkel dus om zaterdag in een sfeervol Angelslo alsnog de rollen om te draaien.