Handbalshop
Inske Kuik maakt haar comeback bij TuS Lintfort

Inske Kuik maakt haar comeback bij TuS Lintfort

16 mei 2017, 12:05 uur

Na een handbalpauze vanwege haar zwangerschap en de geboorte van haar zoon, die inmiddels één jaar is, pakt de 27-jarige Inske Kuik de draad als handbalster weer op. Kuik begon haar handbalcarrière  begon bij Loreal in Venlo maar in 2010 de club uit Limbiburg verruilde voor E&O keerde echter weer een jaar later teleurgesteld terug maar haar Venlose club Loreal die inmiddels Handbal Venlo heeft.

Nu gaat de opbouwster die alle jeugdselecties van Oranje heeft doorlopen spelen voor het weer naar de Duitse 3.Liga gedegradeerde TuS Lintfort spelen. Kuik wordt de vierde Nederlandse speelster bij Lintfort waar Eefje Huisman en Tajana van den Broek volgend seizoen aan hun vijfde seizoen in gaan beginnen en Loes Vandewal aan haar tweede seizoen.

Kuik stond al lang op het wensen lijstje van trainster Betina Grenz-Klein. Kuik trainde om fit te blijven een keer in de week met haar oud collega speelsters van Venlo mee bij Lintfort. maar haar vingers begonnen toch weer enorm te jeuken dat ze twee weken geleden heeft, aangegeven dan ze volgend seizoen graag voor Lintfort wil gaan spelen. Omdat Kuik al lang op het wensen lijstje stond van trainster Betina Grenz-Klein was het meteen boter bij de vis.  

Laatste update: 16 mei 2017, 12:09 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct